Ontzettend vereerd dat ik op Hemelvaartsdag draai demonstratie mag geven tijdens
Goudse Keramiek Markt - Op één van de aanloop routes naar de markt kun je mij zien draaien! goudsekeramiekdagen.nl/

Fri, 20 May Lees meer

Kunstroute Culemborg zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 oktober in de binnenstad van Culemborg. De openingstijden van de verschillende locaties is op zaterdag én zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info volgt op www.kunstrouteculemborg.nl

Tue, 01 March Lees meer

Hoe leuk is het dat je ambachtelijke hobby pottenbakken wordt gefotografeerd! Afgelopen woensdag was het zover en kwam Joyce Elshout naar mijn atelier. (klik om verder te lezen)

Fri, 21 January Lees meer

Dit jaar exposeer ik tijdens de Kunstroute Culemborg. Deze vindt plaats in de mooie binnenstad van Culemborg. Mijn werk zal te zien zijn in een prachtig pand. Het adres is Kattenstraat 20. Meer informatie over de deelnemers en de plattegrond is te vinden op www.kunstrouteculemborg.nl.

Sun, 05 September Lees meer

Project Struik & Kruik

Ik zou zo graag een paar tafeltjes hebben waar ik mijn keramiekvazen op kan zetten..... Nou dan maak ik die toch!

En zo begon een unieke samenwerking tussen oom en nicht die allebei creatief zijn, ieder zijn eigen ambacht maar gecombineerd een perfect duo. De tafels zijn te koop in diverse formaten. Voor informatie en prijzen stuur even een mail naar info@keramiekvanangelique.nl

Sun, 05 September Lees meer

Altijd al willen leren draaien, dat kan! In mijn atelier geef ik workshops voor maximaal 3 personen. Op aanvraag is privéles mogelijk.

Sun, 29 August Lees meer