Keramiek van Angelique


" Keramiek heeft een verhaal. Het zijn stuk voor stuk unieke items, die soms door imperfecties bijzonder zijn"


Mijn passie ligt bij keramiek. In klei heb ik een materiaal gevonden, waarin mijn gevoel en creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Aan mijn producten zie je dan ook terug dat deze met zorg en liefde zijn gemaakt.

Elk voorwerp (ook al is het maar een klein kommetje) ondergaat meerdere stappen in het productieproces, waardoor het een kostbaar en bijzonder item wordt.Al mijn keramiek is met de hand en vaak op de draaischijf gemaakt, daarna gedroogd aan de lucht, gestookt in de oven en met de hand geglazuurd en weer gestookt.

Al mijn keramieken voorwerpen zijn als gebruiksgoed te gebruiken. Door het handwerk dat erin zit en de prachtige vormen en kleuren is het een echt cadeau voor jezelf of een ander.

Wil je zelf eens ervaren wat klei met je doet? Kom dan een keer naar mijn workshop , waar ik je persoonlijk begeleid naar je eerste eigen draaiwerk.

Mij & mijn werk

Over mij en mijn werk

Workshops

workshop

Nieuws

Struik & Kruik


Instagram

Instagram Keramiek van Angelique

Contactformulier

Contact

Kunstroute 2021

Dit jaar exposeer ik tijdens de Kunstroute Culemborg. Deze vindt plaats in de mooie binnenstad van Culemborg. Mijn werk zal te zien zijn in een prachtig pand. Het adres is Kattenstraat 20. Meer informatie over de deelnemers en de plattegrond is te vinden op www.kunstrouteculemborg.nl .