Keramiek van Angelique


"Keramiek heeft een verhaal. Het zijn stuk voor stuk unieke items, die soms door imperfecties bijzonder zijn"


Mijn passie ligt bij keramiek. In klei heb ik een materiaal gevonden, waarin mijn gevoel en creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Aan mijn producten zie je dan ook terug dat deze met zorg en liefde zijn gemaakt.

Elk voorwerp (ook al is het maar een klein kommetje) ondergaat meerdere stappen in het productieproces, waardoor het een kostbaar en bijzonder item wordt.Al mijn keramiek is met de hand en vaak op de draaischijf gemaakt, daarna gedroogd aan de lucht, gestookt in de oven en met de hand geglazuurd en weer gestookt.

Al mijn keramieken voorwerpen zijn als gebruiksgoed te gebruiken. Door het handwerk dat erin zit en de prachtige vormen en kleuren is het een echt cadeau voor jezelf of een ander.

Wil je zelf eens ervaren wat klei met je doet? Kom dan een keer naar mijn workshop, waar ik je persoonlijk begeleid naar je eerste eigen draaiwerk.

Mij & mijn werk

Over mij en mijn werk

Workshops

workshop

Nieuws

Struik & Kruik

Instagram

Instagram Keramiek van Angelique

Contactformulier

Contact

Fotoshoot in Atelier

Op dit moment is Joyce bezig met het fotograferen van mensen met een bijzondere hobby voor een mentoraat van haar fotoclub.

Joyce heeft samen met haar man even rond gekeken in het atelier om vervolgens samen een kop thee te drinken, waardoor ik ondertussen mijn verhaal deed over hoe ik nou aan mijn keramiek passie geraakt ben. Zorgvuldig werd daarna de mogelijkheden bekeken voor de juiste compositie en lichtinval.

De tijd vloog voorbij en er zijn tientalle foto's gemaakt. Nu begint voor Joyce het intensieve werk van uitzoeken en bewerken. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!